Meteen naar de inhoud

Ik heb nog nooit…

Wat hebben limousines en piercings met elkaar gemeen?

Lieze bracht mij een maand geleden ongeveer op het idee voor deze blogpost. Maar de afgelopen weken zaten zó propvol inspiratie, dat ik nu pas toekom aan dit lijstje. Met dingen die ik nog nooit (of al wel) gedaan heb.

Een lijst met dingen die ik nog nooit gedaan heb. Meer informatie in de tekst hieronder.
 1. Ik heb nog nooit iets gebroken. Tenminste, als we het hier over botten hebben. Met het breken van andere dingen – zoals eieren, lansen, potjes en harten – heb ik wel ervaring. (Niet de meest handige persoon op aard, d’n deze.)
 2. Met spijbelen heb ik ook wat ervaring. Niet veel, maar als een vriendin mij nodig had, of als het vak niet boeiend genoeg was, of als ik wel een potje kon breken bij de docent, dan sloeg ik weleens een les (of twee) over. En ik geloof niet dat ik daar ooit straf voor gehad heb. Ha!
 3. Skydiven heb ik nog nooit gedaan, en ik voel de behoefte ook niet.
 4. Hetzelfde geldt voor in een limousine zitten. Dat lijkt me best leuk hoor, daar niet van. Maar het staat niet op mijn bucket list.
 5. Buitenboordbeugel: check! Blokjesbeugel: check! En het resultaat mag er zijn, al was mijn tandvlees echt SUPERlelijk toen de blokjesbeugel verwijderd werd. Is gelukkig goedgekomen.
 6. Ook de tijd dat ik mijn haar af en toe liet verven, ligt al lang achter me. Tegenwoordig laat ik liever krullen zetten. Maar sinds een tijdje vind ik grijze en zelfs witte haren op mijn hoofd. (Holy shit!) Dus ik voel een omslag aankomen. :/
 7. Ik ben vorig jaar voor het eerst in een karaokebar geweest, maar heb toen niet de microfoon opgepakt om de hele kroeg te laten horen dat ik niet kan zingen.
 8. Gedoken – als in: met zuurstoffles etcetera – heb ik ook nog nooit, maar dat zie ik mezelf nog wel eens doen.
 9. Mijn meest recente vlucht is die naar Dublin en terug. Ik heb dus al ruim een jaar niet gevlogen, en daar ben ik trots op! #slowtravel
 10. Ik ben geen fan van kamperen, en mijn ouders ook niet, maar een oom en tante wel. Met hen ben ik (minstens?) één keer op kampeervakantie geweest. En ik heb ook een paar keer in een tent in de achtertuin geslapen. Of nou ja, “geslapen”… Net zolang blijven kletsen tot mijn ouders riepen dat we Nu Echt Stil moesten zijn. Hihihi.
 11. Van de 25 landen waar ik tot nu toe geweest ben, horen er 7 niet bij de EU. En eentje binnenkort niet meer. 🙁
 12. Ik heb nog nooit in een ambulance gelegen, en hopelijk komt dat er ook nooit van! *even afkloppen*
 13. Volgens mij heb ik nog nooit een celebrity gesproken, maar ik ben al wel een paar keer op de foto gezet met één of meerdere BN’ers. En zelfs een BV’er: “mevrouw Jeanine / Praline / de Bolle” / Ann Petersen.
 14. Mijn tv-debuut moet nog komen. Of niet. Liever niet, denk ik.
 15. Ik heb geen piercing(s). Zelfs geen gaatjes in mijn oren. Nooit gemist ook. En het aantal dagen per jaar dat ik een sieraad draag, kun je op één hand tellen. Dusseh, piercings en sieraden zijn mijn ding niet. (Of nog niet? Zeg nooit nooit, toch?)

2 reacties op “Ik heb nog nooit…”

 1. Leuk lijstje! Bij mij staan er heel wat meer op het lijstje van nog nooit. En tja… Ik sloeg ooit het ‘aanbod’ voor een ritje in de ambulance af. Ik zei dat iemand me wel kon brengen. Dat was sowieso een beetje te goed ingeschat van mezelf en met dit soort lijstjes herinner ik me dat steeds weer;). Wel een keer met iemand meegegaan in de ambulance trouwens, maar ik vond mijn eigen auto een stuk comfortabeler.

  Die grijze haren heb ik ook. Ik blijf het verven maar uitstellen, maar ja, de dag komt steeds dichterbij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *