Meteen naar de inhoud
Guus Meeuwis Groots met een zachte G 2019

Toffe Dingetjes 7

Ook al zit ik nu onder de jeukende bultjes (wie niet?), slaap ik al weken slecht en heb ik overmorgen een examen waar ik enorm tegenop zie: juni was een toffe maand!

Verhalen

Qua boeken ben ik helaas niet veel verder gekomen dan het Basisboek Online Marketing. Erg informatief, maar ook een tikkie droog.

Dat compenseerde ik door af en toe flink te Netflixen. Deze maand keek ik Undercover, samen met zo’n beetje half Nederland en heel Brabant geloof ik. 😉 De eerste afleveringen vond ik leuker dan de laatste, maar al met al is het een prima serie. En Frank Lammers als drugsbaron… Geweldig!

Belevenissen

Na de ontreddering van vorige maand besloot ik zo snel mogelijk een paar nieuwe dates te regelen. En dat is gelukt! Ze waren niet allemaal even succesvol, maar stuk voor stuk wel leuk en leerzaam.

Toch werkt deze strategie maar half. Dus gelukkig deed ik ook nog een heleboel andere dingen.

Zo ben ik – net als vorig jaar – naar Guus Meeuwis geweest, in het Philips-stadion. Deze keer met een vriendin. Haar familie had ineens een kaartje over, voor de volgende dag. Erg onverwacht, en erg leuk!

Guus Meeuwis Groots met een zachte G 2019

En afgelopen vrijdag was ik bij de Qmusic Foute Party, samen met mijn broer en zijn vriendin. Klein detail: we waren pas rond 6 uur ’s morgens weer thuis. Toen ik ontdekte dat de bus pas om vier uur ’s nachts zou vertrekken, schrok ik me wezenloos. Voor dat soort tijden ben ik toch niet meer gemaakt, als dertiger?! Maar gelukkig bleek ik het goed vol te kunnen houden, en het was een fantastisch (fout) feestje. *pfieuw*

Ook heb ik de zee weer eens gezien. En ik ben op kraamvisite geweest in Antwerpen, want daar is een buffeltje geboren.

Eten

De eerste weken van juni ben ik bizar vaak uit eten geweest. Met de familie, of als onderdeel van een meeting, of van een date… Ik ben heel benieuwd of ik het record van vijf etentjes op acht dagen tijd (waarvan vier op andermans kosten) nog ga overtreffen dit jaar.

En ik kijk al weken uit naar komend weekend, want dan ben ik in Italië! Vooral om bij te kletsen met twee van mijn beste vriendinnen. Maar ik ga daar niet weg voordat ik wat gelato en een pizza op heb. 😀

Muziek

Bij de Zumba maakt mijn hart tegenwoordig een sprongetje als ‘Date La Vuelta‘ begint. Blijkbaar staat het al weken in de Top 40, maar ik luister bijna nooit naar de radio dus ik ben dit nummer nog lang niet beu. Integendeel! Lekker simpel, vrolijk en zomers.

Meng daar op de één of andere manier ‘Grown Woman’ van Beyoncé doorheen en je hebt mijn soundtrack van deze maand.

I can be bad if I want
I can say what I want
I can live fast if I want
I can go slow all night long
I’m a grown woman
I can do whatever I want
(Whatever it is)

Blogposts

Natuurlijk las ik ook weer een flink aantal blogposts en columns. Mijn favorieten:

En hieronder het tofste dat deze maand uit mijn eigen pen toetsenbord kwam. Al zeg ik het zelf.

Heb jij ook een leuke maand achter de rug?

3 reacties op “Toffe Dingetjes 7”

    1. Haha, mooi. 😛 Ik ben na ‘Undercover’ aan ‘Sense8’ begonnen… Mocht je ooit weer opnieuw aan Netflix beginnen, dan is dat wel echt een enorme aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *