Meteen naar de inhoud

Over updates via e-mail

Allereerst natuurlijk:
welkom

Leuk dat jullie meeverhuisd zijn! Het zal nog wel even duren voordat alles hier naar tevredenheid werkt, maar het kan er al mee door, niet?

Je zou denken dat een verhuizing van “wordpress.com” naar “wordpress.org” (met een eigen .com-adres) appeltje eitje is, maar dat is me toch wat tegengevallen. Mooie templates die, toen ik er zelf mee aan de slag ging, helemaal niet zo mooi bleken te zijn. Afbeeldingen die ineens vierkant werden weergegeven, in plaats van in het oorspronkelijke formaat… Kortom: verhuizen is gewoon lastig, hoe dan ook.

Waar ik vooralsnog geen oplossing voor gevonden heb – en waarschijnlijk ook niet ga vinden, op korte termijn – zijn de automatische e-mails die jullie voorheen kregen als ik een nieuw bericht publiceerde. Dat heeft te maken met die nieuwe privacywetgeving, de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), waar we de laatste tijd sowieso over platgemaild worden… Ben ik de enige die de afgelopen maanden tot de ontdekking is gekomen dat mijn e-mailadres een compleet eigen leven is gaan leiden en met jan en alleman aangepapt heeft? Vast niet. Maar goed, we dwalen af. Als ik het goed begrijp zou ik, om jullie e-mailadressen hier te mogen verzamelen, een privacyverklaring moeten hebben (door er zelf één te maken of te kopen) die aan alle regels voldoet… Ja, dat ziet ge van hier!

Het is dus (voorlopig?) niet mogelijk om per e-mail op de hoogte gehouden te worden, via deze website. Je zou gebruik kunnen maken van de RSS-feed (voor de techies onder ons), of je kunt mijn weblog volgen met Bloglovin! Tenminste, als je het aandurft om je e-mailadres of Facebookaccount wéér ergens achter te laten, deze keer in ruil voor een handige en gratis “weblog-verzamelwebsite/app” en nieuwsbrief…

Zo niet, zit er maar één ding op: af en toe eens langskomen!

2 reacties op “Over updates via e-mail”

  1. met een snel koppeling op je bureaublad ben je er ook.
    Als je op een vast moment (een deadline is bij schrijver gebruikelijk) een verhaal plaats gaan we je zeker volgen.
    succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *