Meteen naar de inhoud

1 week in 5 foto’s

Onderstaand overzicht van afgelopen week begint op donderdag. Toen kwam namelijk de maandenlange voorbereiding van ons werkbezoek naar Den Haag ten einde. Ik weet eigenlijk niet eens meer wat ik van maandag tot en met woensdag gedaan heb, anders dan vragen beantwoorden over het werkbezoek, mailtjes versturen over het werkbezoek, dromen over het werkbezoek, en denken “OMG OMG OMG, donderdag is het zover, zijn we er klaar voor?!”.

Plankje met quote van Nelson Mandela

Tijdens het werkbezoek heb ik van ’s morgens vroeg tot het avondeten hoofdpijn gehad, maar toch vond ik het een geslaagde dag. Zoals Nelson Mandela al wist: “het lijkt altijd onmogelijk, tot het gedaan wordt”. Wie had gedacht dat wij Ron Fresen konden strikken voor een presentatie? Dat ik ooit in het gebouw van de Tweede Kamer rondgeleid zou worden, door een Tweede Kamerlid? Of in één van die blauwe stoelen mocht gaan zitten? Klinkt onmogelijk, niet? …Dat dacht ik dus ook.

wij in de stoelen van de tweede kamer

Dat er in het gebouw van de Tweede Kamer een prachtige oude bibliotheek verstopt zit, had ik trouwens óók niet verwacht. Als mede-organisator van het werkbezoek dacht ik alle ins en outs van de dag wel te weten, maar hier was ik (gelukkig) niet op voorbereid. Check die Handelingenkamer!

Na al die indrukken, en een ongezonde hoeveelheid stress, was ik blij dat er vrijdag maar weinig hoefde te gebeuren. Er zijn dagen dat ik een jonge high potential ben, en er zijn dagen dat ik de witte en roze marshmellowtjes uit een verpakking sta te plukken.

“Waarom?!”, hoor ik u denken. Wel: om een bruine chocolade-espressorol  te maken en die te laten passen binnen het thema “roze en wit”. Op zaterdag was het immers tijd voor mijn allereerste vrijgezellenfeest! Dat feest begon met een heerlijke brunch – de chocoladerol was erg lekker, al viel het effect van de toegevoegde roze en witte marshmellowtjes zwaar tegen. Daarna volgde een speurtocht in Breda – ik heb nog nooit zo’n rare route van 7,4 kilometer door Breda gelopen – en een prima kookworkshop in Prinsenbeek.

kookworkshop

Na zo’n dag is het fijn om een vrije zondag te hebben: die heb ik volledig besteed aan uitrusten, schoonmaken en sporten. (Oftewel een hoop niet-fotogenieke momenten.) En aan het maken van dit weekoverzicht!

1 reactie op “1 week in 5 foto’s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *