Meteen naar de inhoud

Nooit te oud (voor een celebrity crush)?

Oké, oké, ik ben vandaag een beetje gemakzuchtig, en gisteren ook al. Maar soms moet je het leven niet ingewikkelder maken dan het is.

In twee maanden 39 blogposts eruit persen is niet niks. Daarbij was ik gisteren de hele dag, van half acht ’s morgens tot tien uur ’s avonds, de hort op. En vandaag scheen het zonnetje nét iets te vrolijk om veel tijd bij mijn laptop door te brengen.

Al heb ik vanmorgen wel de laatste aflevering van ‘Godless’ bekeken.

Mijn god, wat ga ik die serie missen! Niet alleen vanwege de serie zelf – die komt absoluut aan bod in de eerstvolgende ‘Toffe Dingetjes’ – maar ook vanwege Jack O’Connell. Mijn nieuwste celebrity crush.

*Zucht.* 🙂

Tsja. Het gaat vast wel weer over. Maar tot die tijd keer ik het halve internet ondersteboven op zoek naar leuke filmpjes en foto’s van Jack.

Word je daar ooit te oud voor?

Ik dacht eigenlijk van wel. Maar dat dacht ik tien jaar geleden ook al…

Afijn. Jack O’Connell heeft een keer, samen met Judi Dench, in The Graham Norton Show gezeten.

Ik hou van Graham Norton. Een platonische liefde, uiteraard, maar ik vind het ronduit heerlijk hoe hij zijn gasten uithoort.

Ik hou ook van Judi Dench, als ze op de bank zit bij Graham Norton. Ik verbaas mij er telkens weer over hoe schattig en ondeugend Dame Judi Dench eigenlijk is, omdat ze meestal zo statig en serieus overkomt. (Sinds ik weet dat zij in Buckingham Palace stiekem op de troon ging zitten, kijk ik met totaal andere ogen naar haar.)

Dus een fragment van The Graham Norton Show, met Jack O’Connell én een sprakeloze Judi Dench… Waarin zij meteen laat zien dat je voor sommige dingen inderdaad nooit te oud wordt… Zalig!

Waarschuwing: bevat blote billen. Niet op je werk bekijken, dus. 😉

2 reacties op “Nooit te oud (voor een celebrity crush)?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *