Meteen naar de inhoud
zonsondergang aan zee, "Land's End"

40 Dagen Bloggen: de eindstreep

Jaaaaaaaa, het is me gelukt! Ik heb de eindstreep van de 40 Dagen Bloggen Challenge gehaald, met 40 blogposts op de teller.

Een pittige uitdaging, maar het heeft me veel meer opgeleverd dan ik had verwacht.

Ten eerste heb ik nu het gevoel dat ik deel uitmaak van een “blog community”. Ik lees tegenwoordig meer blogs dan voorheen, reageer vaker, en krijg (dus) ook meer reacties op mijn eigen blog. Dat maakt het bloggen een heel stuk leuker, dus daar ga ik zeker mee door. <3

Verder ben ik ook “achter de schermen” lekker aan het sleutelen geweest. Zo heeft mijn weblog nu een contactpagina. En ook de opmaak (kleuren, lettertypes, header) is er iets op vooruitgegaan, als je het mij vraagt.

En natuurlijk: 40 blogposts! Daardoor vloog het totale aantal berichten hier ineens over de 200 heen. Nog nét voor het vijfjarig bestaan van ‘Wendy Weet Waarom’.

Die twee mijlpalen samen gaven wel wat te denken, maar goed.

(Net zoals de Random Acts of Kindness, die helaas een stille dood stierven. De combinatie met 40 Dagen Bloggen werkte gewoon niet. En vriendelijkheid “omdat het moet”… Blegh.)

Zes, zeven dagen per week een bericht plaatsen, dat houd ik echt niet langer vol. Maar deze beproeving heeft me wel doen inzien dat een blog zoveel méér oplevert als je er regelmatig aandacht aan besteed. Die aandacht telt niet alleen, die vermenigvuldigt zich zelfs.

Dus daarom ga ik hier vanaf nu twee à drie keer per week iets publiceren. Althans, dat is het plan.

En daarnaast ben ik me steeds verder aan het verdiepen in webdesign, social media en online marketing. “To Be Continued”, dus.

Maar voordat ik 40 Dagen Bloggen echt afsluit, wil ik de bedenker even bedanken & de linklove geven die zij verdient. Dankjewel Kathleen!

En vrolijk Pasen, allemaal! -xxx-


Foto: “Land’s End” door Hauke Sandhaus, licentie CC BY-NC-SA 2.0

Tags:

4 reacties op “40 Dagen Bloggen: de eindstreep”

  1. Vastentijd: vast en zeker ook om te bloggen! En zoals bij zulke voornemens is het knap dat je t volhoudt. Dat t zwaar is geeft dan extra voldoening wanneer je t volbracht hebt. Van harte gefeliciteerd hoor. Ik heb graag meegelezen. Leuk’s en interessant’s., goed en boeiend geschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *