Meteen naar de inhoud

Een heerlijk dagje wellness (bij Spa One)

In Oosterhout – vlakbij Breda – staat sinds kort een ENORM wellnesscentrum: Spa One. Het hoofdgebouw beslaat 4.000 vierkante meter, en het gehele terrein is maar liefst vijf keer zo groot.

Kun je in dat gigantische complex nog wel een beetje lekker ontspannen? Het antwoord is “ja”!

Op de website van Spa One heb ik twee ‘Spa Verwen’ arrangementen gekocht, voor mijn moeder en mij. Die zijn nu afgeprijsd van €53,00 voor €39,95 per persoon. Omdat het centrum nog maar pas open is, neem ik aan?

Enniewee, voor dat geld mag je vanaf 10 uur naar binnen, krijg je koffie of thee met (warm!) appelgebak, een salade of sate naar keuze, en een afscheidscadeautje.

Klinkt niet verkeerd, toch?

Het complex is sfeervol ingericht en – inderdaad – erg groot. Wij zijn er ongeveer zes uur binnen geweest en hebben nog maar de helft van alle sauna- en wellnesscabines van binnen gezien.

En daar zitten een aantal verrassende ruimtes bij, zoals een klankschalenruimte (waar ik zo zen als een garnaal weer uit kwam) en een zoutnevelcabine.

Qua bezoekers vonden we het vandaag aangenaam rustig. Of dat altijd zo is, weet ik natuurlijk niet, maar de eigenaars hebben in de krant beloofd dat ze een maximum aantal bezoekers aanhouden. Om “de rust en het comfort [te] garanderen”.

Ook de buitenruimte ziet er veelbelovend uit, al heeft het nog wel tijd nodig om mooi groen te worden. Nu doet het hier en daar wat kaal aan. Maar dat komt vast goed.

Al met al vind ik het een ENORME aanrader. 😉


Foto: oosterhout.nieuws.nl

1 reactie op “Een heerlijk dagje wellness (bij Spa One)”

  1. Pingback: Wendy had het warm bij SpaPuur in Tilburg | Wendy Weet Waarom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *