Meteen naar de inhoud

Dit is mijn zoldertje [photo-log]

Mijn geliefde zoldertje komt regelmatig terug in mijn verhalen, dus laat ik er nu eens het onderwerp van maken.

Jullie krijgen een heuse rondleiding, met foto’s. (Funda is er niks bij!)

We beginnen bij de deur. Rechts van de deur – links op de foto – staat mijn beste Marktplaatsvondst ever. Ik weet niet meer of ik er 100 of 150 euro voor betaald heb, maar ik weet nog wel dat ik er gerust meer voor had willen geven.

In de hoek naast de kast heb ik een eigen keukentje. Er is ook een gedeelde keuken op de eerste verdieping, maar daar kom ik alleen als ik de oven of diepvries nodig heb. Of het dakterras. Want die heb ik zelf niet.

Met een kamer op het noorden is het goed zoeken naar planten die zich hier happy voelen. Deze orchidee, die ik kreeg toen ik hier drie jaar geleden kwam wonen, heeft er gelukkig geen moeite mee.

In de hoek tegenover de keuken staat mijn (slaap)bank. Over het zitcomfort zijn de meningen helaas verdeeld. Maar ik lig meestal op de chaise longue – duh – en op het ligcomfort heb ik niks aan te merken. ^_^

Achter de POÄNG fauteuil staat meestal wat was te drogen (lees: net zolang te hangen tot er een nieuwe was aankomt), en daarachter begint het kantoorgedeelte.

De bureaustoel wil ik nog eens vervangen door een exemplaar dat beter bij de rest past. Sowieso mist deze hoek wat kleur, vind ik, maar ik weet nog niet hoe ik dat wil veranderen.

Twee kasten die oorspronkelijk tegen de muur stonden, dienen nu als wand tussen het kantoor- en het slaapgedeelte. Dus ondanks dat het allemaal in één kamer staat, kan ik vanuit mijn bed mijn werk niet zien. En andersom. Wel zo fijn!

De donkerblauwe geverfde lambrisering heb ik vorig jaar aangebracht – helemaal zelf gedaan! – na lang wikken en wegen. Supertevreden met het resultaat.

En links van de boekenkast zit de deur. Dus hierbij komt er alweer een einde aan deze 360 graden rondleiding.

Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben? Kijk gerust nog wat verder rond op deze weblog, en tip mij eens bij je vrienden. 😉

3 reacties op “Dit is mijn zoldertje [photo-log]”

  1. Pingback: Als je bij mij naar binnen kon gluren, zou je zien dat...

  2. Je huis ziet er heel gezellig uit. Wat een mooie Marktplaats-kast. Dat van de was herken ik. Mijn wasrek blokkeert mijn slaapkamerdeur en badkamerdeur (stoort me niet), maar blijft echt altijd staan. De was erop is 9 van de 10 keer ook allang droog, haha. Ik ben blij dat ik niet de enige ben die dat doet. Mijn bezoek is er namelijk altijd heel verbaasd over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *