Meteen naar de inhoud

Cadeautjes kopen is een geschenk!

Wat ik nog leuker vind dan cadeautjes krijgen? Cadeautjes kopen!

Tenminste, als ik de ontvanger goed ken.

Zo’n Sinterklaasfeest op het werk, waarbij iedereen een lootje moet trekken… Meh. Want dan trek ik (uiteraard) net die ene collega die twee weken geleden begonnen is en waar ik totaal geen hoogte van kan krijgen.

Nee, ik wil wel weten wat iemand leuk vindt, waar hij of zij behoefte aan heeft, en waar die persoon wel – en niet – om kan lachen.

Bij cadeaus kopen hoort natuurlijk ook een kaartje. Deze kaart heeft als tekst "Hoe ouder je wordt, hoe meer je gaat wennen aan de bittere dingen in het leven. Koffie. Bier. Het leven."

Als ik dat weet, ga ik gráág met het cadeaubudget aan de haal. Dat van mijzelf of, nog leuker, van een hele vriendengroep.

Ik vind het heerlijk om één of meerdere cadeautjes uit te zoeken waarvan ik vermoed dat de ontvanger er blij mee zal zijn, én die niet duurder mogen zijn dan een bepaald bedrag. (Een dubbele uitdaging! Woehoe!)

Om vervolgens een leuke kaart te vinden, die nog nét binnen het budget past.

En als ik dan ook nog eens tijd over heb om er wat DIY aan toe te voegen… Nou, dan ben ik helemaal happy. 😀

een tas met daarop de tekst "Het "Help, ik ben 30 (en ik heb een huis gekocht)!" survivalpakket"

De ontvanger van dit survivalpakket heeft haar cadeautjes gisteren gekregen, dus geen zorgen, ’t is niet zo dat ik hier nu iets verklap. (Vandaar ook dat ik gisteren één van mijn zes rustdagen heb opgenomen.)

Enneh, missie geslaagd! Ze was er blij mee.

Random(?) Act of Kindness: Geef een vriend of vriendin een cadeautje.

2 reacties op “Cadeautjes kopen is een geschenk!”

    1. Dankje! ^^ Het vinden geeft inderdaad veel voldoening, maar ook het inpakken, en het gezicht van die ander tijdens het uitpakken. (Dat laatste is ZO spannend! “Heb ik het goed ingeschat, ja of nee?” :O )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *