Meteen naar de inhoud

Bloggers in de bloemetjes: deze vier volg ik met plezier

Door mee te doen aan de 40 Dagen Bloggen Challenge, hoop ik ook andere blogs en bloggers te leren kennen. Maar welke blogs vind ik nu al leuk?

De namen van vier blogs (Tales from the Crib, Hoste Sarah, Renske de Greeff en Minimalist Dutchie) in vier getekende bloemetjes

Renske de Greeff

Waar ik bij de andere namen in dit rijtje zoiets heb van “heel tof wat jullie doen”, heb ik bij Renske zoiets van “heel tof wat jij doet, EN IK WIL DAT OOK!”.

Terwijl zij technisch gezien niet eens een blog heeft, volgens mij. Eerder een online verzameling tekencolumns.

Hoe dan ook, ik wil ook zo goed kunnen tekenen. En zo grappig zijn. Scherp. En schaamteloos. (Over die ene woonrubriek waar je je zo heerlijk aan kan ergeren: “Thijmen kan me nu zien poepen, inderdaad, maar dat creëert wel een fantastische open sfeer.”)

Zie hier het ‘waarom’ achter mijn besluit om aan een cursus Illustreren te beginnen. 🙂

Tales from the Crib

Kelly Deriemaeker – yep, uit België – is niet alleen de blogger achter Tales from the Crib, maar ook de schrijfster van Het Blogboek.

Erg fijn om te lezen dat zelfs iemand die twee boeken geschreven heeft en maandelijks duizenden bezoekers op haar weblog ontvangt – oh my gawd – af en toe ook gewoon met de handen in het haar zit.

Minimalist Dutchie

De weblog van Anja (Minimalist Dutchie) kwam hier al eens eerder voorbij, toen ik schreef over de kledingkapsule voor mijn koffer.

Minimalist Dutchie gaat vooral over minimalisme (du-uh), maar ook – op dezelfde geen-flauwekul manier – over andere persoonlijke dingen, zoals een verbouwing die niet gaat zoals gepland.

Hoste Sarah

Hoste Sarah – ook uit België – volg ik pas sinds een maandje.

Ze heeft naar eigen zeggen een “lifestyle & travel blog”. Dat klinkt trendy, en haar lijst met reisbestemmingen ziet er inderdaad nét even anders uit dan die van mij. Maar ondertussen vinden we blijkbaar allebei dat ’t leven niet zo loopt zoals het zou moeten. Herkenning!

Dit zijn momenteel mijn vier favorieten, maar er passen nog heel wat bloemetjes bij. Dus, welke blogs moet ik ook zeker eens bekijken?

Random Act of Kindness: Zet eens iemand in de bloemetjes! Bijvoorbeeld door een (soort) liefdesbrief naar die persoon te schrijven.

11 reacties op “Bloggers in de bloemetjes: deze vier volg ik met plezier”

 1. Pingback: Blogs in de Bloemetjes 2: ook deze vier volg ik met plezier | Wendy Weet Waarom

 2. Oh! Heel erg bedankt voor de super lieve woorden. Ik kreeg er eventjes kippenvel van 🙂 Ik ga meteen ook doorklikken naar de blogs die ik nog niet kende. Echt fijn om op deze manier weer wat nieuwe bloggers te leren kennen!
  + Zo mooi en origineel hoe je die afbeelding met die bloemetjes hebt gemaakt hier. Fan van!!

 3. Bedankt voor de tips!
  Ik vind het ook super fijn om dankzij #40dagenbloggen heel wat andere blogs te leren kennen. Een extra leuke ‘extra’. 🙂

  Veel plezier met het bloggen!

 4. Oeeeh ik word er echt een beetje warm van dat ik mijn blogje hier in de reacties zie staan ^^ Van jouw lijstje ken ik Anja en Sarah en die lees ik zelf ook heel graag! En heel Shirley’s lijstje vind ik ook heel fijn!

  1. “Tussen Mars en Jupiter” volg ik ook (en is inderdaad erg leuk). Maar de rest kende ik nog niet, dus bedankt voor de tips! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *