Meteen naar de inhoud
een mooie zonsondergang in Breda

Wendy’s week: krullen, creativiteit en een kapot hoortoestel

Een weekoverzicht! Da’s alweer even geleden. *kuch* (Bijna een jaar.)

Deze week was niet zo interessant als die waarin ik zowel in de Tweede Kamer plaatsnam als een vrijgezellenfeest had, maar goed. Ik ben ook maar een mens, he.

Maandag

Een dag zonder afspraken, dus alle tijd om vacatures te zoeken.

Mijn blog laat ik even met rust, zodat mijn 200-blogposts-blogpost één dag langer kan schitteren. 😉

Dinsdag

Een dag zoals maandag, totdat ’s avonds één van mijn gehoorapparaatjes uitvalt. Het linkertoestel heeft al een paar dagen kuren, maar nu is het echt mis. Het ding zuigt batterijen leeg, binnen een halve minuut.

Dat wordt morgenochtend een bezoekje aan de audicien.

Gelukkig heb ik geen oren nodig om te schrijven, of om na te denken, en dus kan ik gewoon op een rijtje zetten waarom solo reizen zo leuk is.

Woensdag

Om iets over negen stap ik binnen bij Beter Horen. Niet veel later luidt de conclusie dat mijn hoortoestel inderdaad kapot is – goh – en wel zodanig dat ‘ie naar de fabriek moet.

Da’s balen, want dat betekent dat ik de komende tijd met twee verschillende toestellen rondloop.

Het scheelt dat ik mijn vorige toestellen nog heb. Maar toch.

Twee bijna dezelfde hoortoestellen

De rest van de ochtend en een deel van de middag ben ik kwijt aan het schrijven van een motivatiebrief. Voor bij een sollicitatie.

Tegen de tijd dat ik eindelijk kan beginnen aan het vijfjarig bestaan van ‘Wendy Weet Waarom’, heb ik te weinig energie over om daar nog iets groots van te maken.

Dus dan maar iets kleins. En op tijd naar bed.

Donderdag

Ik moet naar de kapper! Of nou ja, “moet”… Ik wil krullen in mijn haar.

Het kost twee uur om mijn haar van een permanent te voorzien, en dus stap ik iets later dan gepland op de trein naar opa en oma, in Roosendaal. Maar ik ben wél hartstikke blij met mijn nieuwe kapsel. En ook opa en oma zijn erover te spreken.

Van daaruit reis ik – samen met mijn moeder – door naar mijn ouderlijk huis, om te zien of dat nog overeind staat. 😉

In de trein terug naar Breda ben ik (wederom) ontzettend moe. Gelukkig weet ik m’n overpeinzingen nog net in een senryu te persen, voor het licht uitgaat.

Vrijdag

Een dag zoals maandag en dinsdag, eigenlijk. Niks bijzonders.

Ik publiceer mijn groene lijstje. En vraag me af hoe niet-groen een permanent eigenlijk is. (Mijn haar ruikt nog steeds een beetje chemisch.)

Zaterdag

Ik heb zin om zomaar ergens heen te gaan, en ik heb een Weekend Vrij abonnement bij de NS. 1 + 1 = 2! 🙂

Dus reis ik (via Den Bosch) naar Eindhoven. In Eindhoven neus ik wat rond in een paar winkels – zonder iets te kopen – en daarna pak ik een trein terug naar Breda. De tijd onderweg gebruik ik om lekker te lezen.

Terug “thuis” loop ik nog even een rondje. Langs een ijssalon, uiteraard.

En ergens op de route krijg ik het briljante idee – al zeg ik het zelf – om mijn blogpost over de zeven zonden te voorzien van getekende appels.

Zondag

Het is deze week mijn beurt om de gemeenschappelijke ruimtes hier in huis te poetsen. Twee keer raden wat ik vanmorgen gedaan heb. 😉

’s Middags ga ik naar de sportschool, en daarna naar de supermarkt, en daarna naar Marché Hoezee. Een kleine markt in de Sint Janstraat (Breda), waar “creatieve makers, culturele doeners, vernuftige vlinders & andere ambachtslui” hun waren aanbieden. Leuke ansichtkaarten, bijvoorbeeld.

vijf ansichtkaarten

(Ook naar Marché Hoezee? Kom dan op 30 juni of 8 september naar Breda.)

En daarna vond ik het wel weer mooi geweest voor een zondag.

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *