Meteen naar de inhoud

Waarom?

Om eerlijk te zijn weet ik nog niet waarover deze blog zal gaan. Jullie, de bezoekers, komt het waarschijnlijk goed uit als ik elke week één of twee berichten schrijf over hetzelfde onderwerp. Lekker overzichtelijk. En misschien vind ik gaandeweg ook wel Het Onderwerp waarover ik elke week opnieuw met plezier wil schrijven… Maar ik ga niet op voorhand al kiezen voor één bepaald thema. Er zijn zoveel interessante zaken. Waarom zou ik mij nu al ergens aan vastbinden?

Misschien wordt dit een blog over mijn werk. Over het Nederlands, en over de mensen die Nederlands willen of moeten leren. Over het (leren van) talen in het algemeen en vooral hoe je daarbij gebruik kunt maken van computers en het internet…
Maar het zou ook kunnen dat ik vooral schrijf over mijn handicap. De frustraties maar ook – ja, heus – de prettige kanten die bij slechthorendheid horen.
Of zal ik het meest schrijven over mijn capriolen in de keuken, en over de kruiden die op dit moment staan te ontkiemen op mijn vensterbank? …Wie weet.
En zo zijn er nog tal van andere kwesties die een rol spelen in mijn leven. Vrienden en familie. Chronische reiskoorts. Muziek…

Ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *